Τσίπς αβοκάντο και γουακαμόλε

Υλικά
  • 1 αβοκάντο
  • τσιπς αφυδατωμένης γαρίδας (κινέζικα τσιπς)
  • πιπεριά φλωρίνης
  • ¼ της φέτας πιπερόριζα
  • λίγο ταμπάσκο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • χυμός από μοσχολέμονο (lime)
  • ελαιόλαδο
  • ηλιέλαιο
  • φρέσκος κόλιανδρος
Εκτέλεση
  1. Πολτοποιείτε 2-3 τσιπς γαρίδας και τα περνάτε από το σουρωτήρι για να διαχωρίσετε τη σκόνη από τα χοντρά κομμάτια.
  2. Κόβετε το αβοκάντο σε μικρές φέτες και προσθέτετε λίγο μοσχολέμονο έτσι ώστε να κολλήσει η σκόνη από τα τσιπς γαρίδας.
  3. Τηγανίζετε μέσα σε ηλιέλαιο μέχρι να φουσκώσουν. Τα τοποθετείτε πάνω σε ένα χαρτί για να τραβήξει το λάδι και τα αλατοπιπερώνετε.
  4. Σε ένα multi, βάζετε το άλλο μισό αβοκάντο, προσθέτετε την πιπεριά, λίγο ταμπάσκο, λίγα φύλλα κόλιανδρου, αλάτι, πιπέρι, λίγο χυμό από μοσχολέμονο και ελαιόλαδο. Πολτοποιείτε και σερβίρετε.