Millefeuille (μιλφέιγ) αβοκάντου με καβουρόψυχα

Millefeuille (μιλφέιγ) αβοκάντου με καβουρόψυχα

Υλικά για 2 άτομα
  • 120 gr καβουρόψυχα
  • 2 αβοκάντο
  • ξύσμα από μισό λεμόνι
  • ξύσμα από πιπερόριζα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση

1. Κόβετε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες. Βάζετε το ξύσμα λεμονιού και ξύσμα από την πιπερόριζα μέσα στην καβουρόψυχα και προσθέτετε το χυμό από λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά.

2. Με τη βοήθεια ενός μικρού τσερκιού, κάνετε μια στρώση αβοκάντο και μία μείγμα από καβουρόψυχα. Επαναλαμβάνετε 2 φορές.