Εμπορική Περίοδος και Εξαγωγές

Εμπορική περίοδος

Για τα συμβατικά προϊόντα της Creta Star, η εμπορική περίοδος ξεκινάει από το Νοέμβριο και διαρκεί μέχρι και τον Ιούλιο. Η περίοδος αιχμής για τα ομφαλοφόρα πορτοκάλια «Νάβελ», τα οποία αποτελούν την κύρια ποικιλία πορτοκαλιών που καλλιεργούνται στην Κρήτη, ξεκινά περίπου στα τέλη Νοεμβρίου και διαρκεί έως και τον Απρίλιο.
Οι ποικιλίες των γκρέιπφρουτ είναι διαθέσιμες καθ’ όλη την περίοδο, ενώ τα μανταρίνια διατίθενται από τον Δεκέμβριο έως το Μάρτιο.
Η εποχή του αβοκάντο ξεκινά με την ποικιλία «Ζουτάνο» το Νοέμβριο, συνεχίζεται με την ποικιλία «Φουέρτε» με διάρκεια από το Δεκέμβριο ως το Μάρτιο και ολοκληρώνεται με την ποικιλία «Χας» που είναι διαθέσιμη από το Φεβρουάριο ως τον Ιούνιο.

Εμπορική περίοδος βιολογικών

Για τα βιολογικά προϊόντα της Creta Star, η εμπορική περίοδος ξεκινά το Δεκέμβριο και διαρκεί έως και τον Ιούνιο. Τα βιολογικά προϊόντα της Creta Star, διατίθενται ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, εκ των οποίων η Δανία, η Ολλανδία, η Γερμανία και η Αγγλία. Η άριστη ποιότητα τους καθώς και η μεγάλη τους ζήτηση, δημιουργούν υψηλές προοπτικές για ακόμη καλύτερη διανομή, όχι μόνο στις προαναφερόμενες χώρες, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Πωλήσεις – Εξαγωγές

Τα προϊόντα της Creta Star διατίθενται στα καταστήματα Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης. Εκτός από την εγχώρια αγορά εκτείνονται και σε διεθνές επίπεδο με συνεργασίες σε χώρες του εξωτερικού όπως η Ολλανδία, η Δανία, η Αγγλία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Γαλλία, η Βουλγαρία, το Βέλγιο, η Τσεχία, η Μαλαισία, η Αλβανία, το Ντουμπάι, η Λιθουανία, η Αυστρία και η Ιορδανία.